Yeni Üyelere Özel Sepette %10 İndirim
200 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo
Yeni Üyelere Özel Sepette %10 İndirim
200 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo
Mutluluk Hormonu İçeren Pink Noche

Mutluluk Hormonu İçeren Pink Noche

Vücudumu dinlemeyi öğrendiğimde duyduğum seslere kulak verdim. Her sesin ayrı bir dili, kendine has düşünceleri vardı.

Sesleri dinlediğimde hayatın akışına,sorumluluklarıma ve sorunlarıma odaklı yaşamımla ilgilenmekden,insanlara dürtü olmaktan kendimi unuttuğum bir döngü oluşturmuştum.

Kendimi sadece kendimle güçlendirebileceğimin farkında olmam bana PİNK NOCHE nin formülünü yazdırdı. Ellerim bana,sana,ona,size,hepimize şifa niyetine adım attırdı.

Şimdi kullanıcılarımın güzel dönüt ve sonuçları formülümü sihirlendirdi ve olumlu sonuçları hızlandırdı.Herkese şifa niyetine gönül rahatlığıyla bay-bayan

farketmeksizin kullanılması muazzam bir duygu.

Kendin için bir adım atma sırası sana da gelmişken yeni tutkunuz daffodilnatura sizlere daha iyilerini yapmak için hep aktif ve güncellemelere açık kalacaktır.

Sağlıcakla kalın.

Giriş:

Günümüzde stresli yaşam tarzları ve yoğun çalışma temposu nedeniyle mutluluk hormonlarına ihtiyaç duyuyoruz. Pink Noche, içeriğindeki bazı özel bileşenlerle mutluluk hormonlarını artırmaya yardımcı olan bir üründür. Bu blog yazısında, Pink Noche'nin içerdiği makro bileşenlerden bahsedeceğiz: maka, Panax ginseng, triptofan ve kakao.

Maka:

Pink Noche'deki ilk önemli bileşen maka'dır. Maka, Peru kökenli bir bitkidir ve enerji seviyelerini artırma, stresle başa çıkma ve libidoyu artırma gibi faydalarıyla bilinir. Maka, mutluluk hormonları olan serotonin, dopamin ve norepinefrini artırmaya yardımcı olabilir. Bu da daha pozitif bir ruh hali, enerji ve genel bir mutluluk hissi sağlar.

Panax Ginseng:

Pink Noche'de bulunan bir diğer önemli bileşen ise Panax ginseng'dir. Panax ginseng, adaptogen özellikleriyle bilinen bir bitkidir ve vücudun stresle başa çıkmasına yardımcı olur. Aynı zamanda beyindeki serotonin ve dopamin seviyelerini artırabilir, bu da mutluluk ve rahatlama hissi sağlar. Panax ginseng ayrıca enerji seviyelerini artırabilir ve zihinsel odaklanmayı destekleyebilir.

Triptofan:

Triptofan, mutluluk hormonu olan serotonin'in temel yapı taşlarından biridir. Vücut triptofanı kullanarak serotonin üretir ve bu da ruh halini iyileştiren ve mutluluğu artıran bir etkiye sahiptir. Pink Noche'deki triptofan içeriği, serotonin seviyelerini artırmaya ve pozitif bir ruh hali sağlamaya yardımcı olabilir.

Kakao eksteresi:,

Kakao, seratonin hormonunu tetikleyen gıdadır.Serotonini tetiklemesi ruh halinizi iyileştirme ve buna sebep mutluluğunuzu arttırır.